Larssons Bilverkstad AB den 20 juni 2019
Om företaget - Om företaget

Vi tar hand om Din ögonsten som om den vore vår egen!
Denna paroll beskriver mycket väl vårt mål med Autoexperten: Bilar är som våra barn, de behöver kärlek, omsorg och tillsyn. Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja vars medlemmar samarbetar med lokala Autoexperten-grossister på ca 300 platser i landet.

I kedjan finns allbilsverkstäder såväl som lejd- och märkesverkstäder, alla med kännetecknet att vilja serva alla typer av bilar med reservdelar av högsta kvalitet och ändå kunna ge Dig som kund bästa möjliga pris och service.

Autoexperten –anslutna företag erbjuds kontinuerlig vidareutbildning i samarbete med Autoexperten för att kunna serva alla bilar. Många av verkstäderna inom Autoexperten är också specialister inom bilplåt, däck, AC mm.

År 2003 förändrade EU villkoren i gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen.
I den nya EU-förordningen 1400/2002/EG  gällande från 2003-10-01, har alla bilverkstäder verksamma inom eftermarknaden, dvs märkesoberoende, rätt att serva bilar som omfattas av nybilsgarantier, samt som bekräftelse på utförd service enligt biltillverkarens direktiv sätta sin stämpel i bilens servicebok. Detta har tidigare varit förbehållet märkeshandeln.

 


 

 

 

 

 


© 2006 - 2019, Larssons Bilverkstad AB